Jonas har ordet

Byrålivet

Som blivande medarbetare här på Good Old så är det dags för en första presentation, den korta versionen den här gången. Det är väl bara att hoppa in i det…

…jag gillar verkligen att skriva, tänka och prata om internet; hur det utvecklas i en mix mellan kultur, beteende och teknologi. Det spännande är hur den mixen innebär att gamla modeller, både teoretiska och affärsmässiga, blir irreleventa och gör att det krävs nya lösningar som utgår från dagens sammahang och beteenden. Och det är precis vad jag kommer att göra på Good Old, arbeta med internetstrategi och affärsutveckling som anpassar och förändrar.

Skrev min första html 1995, tagit en magisterexamen härifrån, bloggat aktivt ett tag, utvecklat några webbapplikationer och de senaste åren arbetat som strateg på webbyrån Cloud Nine.

Ska bli enormt kul att börja på Good Old den 9 februari.

Relaterat innehåll