Det är roligt att jobba med oss!

Vi är ett gäng glada kollegor som jobbar till musik och delar idéer på lunchen. Någon har varit med sedan starten, någon skapar framgångsrika appar, någon älskar hip-hop och flera är småbarnsföräldrar. En är från Indien, en från Lettland, en från Småland och några från Skåne. Men vi är alla Good Old.

Ett digitalt superteam som älskar popcorn

Vi tror på att de bästa idéerna och lösningarna skapas när skarpa analytiker, kreatörer och kodare får jobba sida vid sida. Vi är raka och ärliga mot varandra och våra kunder. Genom ett enkelt och engagerat samarbete tar vi kloka beslut som leder till goda resultat för affärer och varumärken. Vi ger våra kunder fullt fokus hos oss får du ditt egna digitala superteam!

Good Old grundades 2006 och är ett etablerat bolag med ett starkt varumärke i Öresundsregionen och i Sverige. Good Old har fyra delägare med Nicklas Ek, VD, som huvudägare. I tävlingen Årets Byrå, där över 175 byråer betygsätts av sina kunder, rankas vi i topp bland södra Sveriges bästa digitala byråer, vilket positionerar oss bland topp sex i landet bland digitala byråer

Samarbetspartners

Vi arbetar löpande med frilansare och några väl utvalda samarbetspartners som hjälper oss att leverera tjänster i toppklass. Presis, The Shipyard, Mynewsdesk, TopVisible, Eminent Reklambyrå, Webpower och Sparkling Zoo är några av dem vi har nära relation med.

 

Är du nyfiken på vad vi kan göra tillsammans?

Boka ett möte med oss så ser vi hur vi kan hjälpa dig nå bättre resultat. Vi bjuder såklart på popcorn!