Vi tar ett helhetsgrepp om er digitala kommunikation.

Sedan starten 2006 har vi levererat smarta, snygga och användarvänliga lösningar till kunder som Malmö Aviation, Skånemejerier, Hövding, Länsförsäkringar Skåne, Malmö stad med flera. Vi är ett gäng nyfikna människor med olika spetskompetenser som älskar att jobba i team!

Digital strategi & rådgivning

Vi är intresserade av dina befintliga och potentiella kunders onlinebeteende! Med nyfikenhet ser vi till att förenkla och hitta lösningar. Tillsammans med dig skapar vi strategier som kommer att forma ditt företags digitala affärsverksamhet.

Tjänster: Målgruppsundersökning, Kommunikationsplanering, Marknadsstrategi, Mobilstrategi, Sökmotormarknadsföring, Varumärkesstrategi, Konkurrensanalys, Workshops, Trendspaning, Webbanalys

Design & UX

Designers och UX-specialister jobbar tillsammans för att leverera relevanta, tilltalande och unika visuella lösningar för din verksamhets utmaningar.

Tjänster: Visuell design, Responsiv design, Wireframes & prototyper, Usability test, Grafisk profil, Visuell identitet, Informationsarkitektur, Användarscenario, Personas, A/B-testning

Sociala medier & innehåll

Vi når ut till dina befintliga och potentiella kunder genom en stadig ström av engagerande innehåll på webbsidor och sociala medier. Med hjälp av redaktionella kalendrar och nyckeltal konverterar vi dina besökare till kunder och varumärkesambassadörer!

Tjänster: Kanal- och innehållsstrategi för sociala medier, Redaktionell kalender

Utveckling

Vi arbetar med olika plattformar och bygger skräddarsydda funktioner för din verksamhets behov. Genom att exempelvis bygga responsiva sidor och säkerställa att allt innehåll är fullt mätbart, skapar vi skalbara och robusta lösningar. Vi var bland de första i Sverige att använda Drupal, WordPress, Craft eller nodejs i produktion. Teknologier vi använder: PHP, MySQL, Varnish, Drupal, WordPress, Craft, nodejs, SASS, gulp, git m.m.

Tjänster: Responsiv utveckling, Webbapplikationer, Front end-utveckling, API-integration, Kvalitetstestning, Server- och hosting support

Löpande projekthantering

Vi tror att en avgörande framgångsfaktor för långsiktiga relationer och partnerskap med våra kunder är kontinuerlig leverans av kvalitetsprodukter. Vi tar våra kunder och deras affärer på allvar och gör detta med minutiös perfektion och glädje!

Tjänster: Projekt- och produktionsledning

Kommer du ihåg? Vi älskar resultat!

Boka ett möte med oss så ser vi hur vi kan hjälpa dig nå bättre resultat. Vi bjuder såklart på popcorn!